Руски шпиони са хакнали личния телефон на Лиз Тръс и са

...
Руски шпиони са хакнали личния телефон на Лиз Тръс и са
Коментари Харесай

Хакери погнаха Лиз Тръс, какво откриха

Руски шпиони са хакнали персоналния телефон на Лиз Тръс и са получили достъп до строго секретна информация, оповестява английският в. " Сън ", представен от " Блиц ".

Смята се, че зад пробива стоят шпиони, работещи персонално за Владимир Путин. Хакерската офанзива се е случила по време на лятната лидерска акция на торите, когато Лиз Тръс беше външен министър и преди да стане министър председател.
-->
Предполага се, че известията, попаднали в ръцете на съветските хакери, включват полемики за Украйна с задгранични публични лица.

Сред тях бяха детайлности за жизненоважни оръжейни доставки за Киев. Откраднати са и диалози сред Тръс и някогашния Канцлер на хазната на Англия Кваси Квартенг.

Според „ Сън “ случаят е повода някогашната премиерка да смени мобилния си номер, преди да поеме поста министър-председател през септември.

Сега въпросният телефонът се намира на строгосекретно място, с цел да се понижи вероятността от по-нататъшни пробиви, които биха могли да изложат английското държавно управление на изнудване от Кремъл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР